Aug 242014
 

Jessheimløpet eller Jessheimmila ble arrangert for første gang lørdag 23. august. Arrangøren håper at dette skal bli et tradisjonelt løp. Det første arrangøren bør gjøre er å bli enig med seg selv om ett navn på løpet og ikke bruke to navn om hverandre. Løypa var flat, men mye svinger og alt for mange krysninger av trafikkerte veier. På grunn av løypevakter som stod og sov så ble jeg og et par andre nesten påkjørt i to fotgjengeroverganger. Det var heller ikke drikkestasjoner eller kilometermerking. Ifølge Kondis så var løypa ikke kontrollmålt og mange av løperne registrerte 9,8 kilometer på sine GPS klokker. Det gjorde også jeg. Normalt så er det et avvik på ca. 50 meter for min del. Kort sagt så er det mange forbedringspunkter.

Løypa og løpet:

Fra start og målområdet:

2014-08-23 Jessheimmila (2)

2014-08-23 Ole Kr

Ole Kristian Brastad

 

 

  One Response to “Jessheimløpet”

 1. Hei Ole Kristian
  Så du er i farta stadig… jeg prøver også å holde det gående. Fjoråret var preget av sykdom og operasjon, så det var først på høstparten jeg kom skikkelig i trening igjen. Første løp var Hytteplanmila, og formen og treningsgrunnlaget tatt i betraktining, var jeg fornøyd med å komme meg rett under 55 min.
  I år var første hovedmål Holmestrand halv i begynnelsen av april. Det gikk over all forvetning, kom lett inn på 1.51.48. Motivert over gjennomføringen, meldte jeg meg på København hel maraton 18.mai og fullførte i god stil på 4.16. Flatt og fint og stort sett god stemning gjennom løypa. Sentrumsløpet gikk sånn passe, var det 51.48 mon tro. Hovedmålet i år var halv ironmandistanse i Haugesund i begynnelsen av juli (1900 m svøm, 90 km sykkel og en halv maraton. Målet ver å gjennomføre, hvilket jeg gjorde uten de helt store problemene. Svømmingen var kaotisk i et lite vann, mye knuffing og nærkontakt med andre svømmere, jeg var livredd hele tiden men kom meg til slutt i mål. Syklingen gikk forferdelig tregt, men løpingen gikk desto bedre, det ble rett under 2.06. Ble nr 2 i min årsklasse, (65-69 år), ikke så imponerende når det bare var 2 med, slått av nr 1 med 1.5 time. Løpet var uttagelse til vm i halv ironman, nr 1 takket nei og jeg fikk muligheten men takket også nei, ikke minst siden vm gikk i Canada, mye tid og kostnader etc. Men å ha hatt muligheten til å delta i et vm er jo litt stas da.

  Etter dette løpet fikk jeg problmer med ryggen og fikk trent lite i juli og begynnelsen av august. Så Oslo halv tar jeg som det kommer, en fin gjennomføring er målet, skal ikke tenke tid. Går det bra og får godfølelse, er det mulig vi melder oss på hel maraton i Budapest medio oktober.

  Det er liksom bare ett mål jeg ikke har nådd, gjennomføre en hel ironman. Etter 2 mislykkede forsvøk, mistet jeg liksom piffen en stund. Men tok mot til meg å meldte meg på hel i København i august neste år. Heldigvis er det lenge til

  Stå på videre, antar du løper oslo halv eller hel om kort tid, sees kanskje da

Sorry, the comment form is closed at this time.