Mar 302015
 

Jeg har løpt Premiärmilen en gang før og det var i 2011 og da løp jeg på 45:19. Noe jeg ikke var noe særlig fornøyd med. Den gangen tok jeg fly frem og tilbake samme dag. Denne gangen tok jeg toget fredag slik at jeg fikk en rolig dag før løpet. Det var kaldt, regn og mye vind så ikke akkurat ideelle forhold. Jeg var egentlig meldt på konkurranseklassen, men på grunn av en kraftig forkjølelse og tre uker uten intervalltrening, så valgte jeg å endre til mosjonsklassen. Jeg startet et stykke bak i feltet for ikke å være i veien for andre løpere som skulle løpet raskt. De to første kilometerne gikk greit i 04:45 tempo som var greit nok, men etterhvert gikk det saktere, uten at jeg klarte å holde farten oppe og jeg kom inn på 51:14 som er min dårligste 10 kilometer noen gang. Jeg ble nummer 624 av 1183 menn som deltok i mosjonsklassen. Dersom jeg hadde deltatt i konkurranseklassen hadde jeg blitt nummer 675 av 693.

Løpet ble arrangert Ekoparken i Norra Djurgården som ligger ved Universitetet i Stockholm. Løypa var en blanding av asfalt, grus og skogsvei med gjørme.
Løpet var som vanlig i Sverige godt organisert.
Ole Kristian Brastad

Sorry, the comment form is closed at this time.