Sep 142015
 

Lørdag 12. september 2015

Stockholm halvmaraton går gjennom sentrale deler av Stockholm sentrum med bred gater og lite trengsel med tanke på at det er nærmere 16 000 deltakere. Det er trangt den første kilometeren, men det er ikke mer enn hva man må forventeµ med så mange deltakere. Etter en kilometer går løypa gjennom en tunell og det takler vanlige GPS klokker dårlig, men Garmin 620 takler det noenlunde siden den automatisk går over til å registrere avstand uten GPS når GPS signaler ikke er tilgjengelig.

Jeg hadde som mål å løpe på under 1:45 og passerte 10 kilometer under 50 minutter uten å anstrenge meg alt for mye. Men etter 14 kilometer var det slutt. Da gikk kilometertiden opp fra rundt 4:50 til 5:20 og jeg kom inn på 1:49:35. Jeg er ikke helt fornøyd med det, men så etterpå i oversikten min over løp at jeg ikke har løpt halvmaraton konkurranse siden jeg løp i Stockholm samme tid i fjor. Dette var femte gang jeg løp Stockholm halvmaraton og min dårligste tid. Den dårlige tiden skyldes nok litt for lite mengdetrening.

Engelsk flagg

Stockholm Half Marathon runs through the central parts of Stockholm city with wide streets and little hustle considering that there are nearly 16 000 participants. Its narrow streets the first kilometer. After one kilometer the trail goes through a tunnel and common GPS watches are not handling that good, but Garmin 620 can handle it fairly since it automatically switches to record distance without GPS when GPS signals are unavailable.

I was aiming to run under 1 hour and 45 minutes and passed 10 km in 50 minutes as planed. But after 14 kilometers I lost speed. I finished at 1:49:35. I’m not entirely happy with the race, but I’ve not run half marathon competition since I ran in Stockholm same time last year.

Utdeling av startnummer. Rett før de åpner:

2015-09-12 Stockholm (1)

 

Løypa og løpet:

Ole Brastad

Sorry, the comment form is closed at this time.